Jenny Augustinsson


Namn: Jenny Augustinsson
Ålder : 17 den 30 April, (valborg vilket gör att hon aldrig kommer ihåg den)
Favorit på tennisplanen: Björn Borg eller Jocke gympa lärare
Favoritfärg: vit med svartblänkande stenar, det ser ni på min tröja
Färg på tandborste: limegrön med lille skutt
Favoritdata i datasalen: den längst in
Favortisyssla:flörta med killar;)
Favoritklass:ES1c

Jenny är en bra tjeja som flummar lite om dagen och det känner vi i magen.
Hon är älskad av alla och hon "älskar"  alla tillbaka, favoriten just nu är läraren Christian Tjäder som hon tycker ser oerhört sexig ut i glasögon... grrr
Hemma trivs Jenny hos både mor och far, dom äter ute typ minst en gång i veckan därför kan folk tycka att hon verkar lite bortskämd men som man säger, kärt barn har många namn.<3
Jenny älskar ES1c och vi älskar henne!


xoxo // två av 32 möjliga med stort S

Ljus i December mörker

Emellan våra fina "elevpresentationer" vill vi sticka in en härlig kommentar vi har fått av KÄRASTE SKY. Du är nu en favorit hos oss! vi med THE BiG S.

"Jag älskar er überskvallriga blogg! Den slår Hanna och Miris med hästlängder!!!Dom uppdaterar ju aldrig och skriver alldeles för kryptiskt så ingen fattar ju nåt ändå :P Keep up the marvelous job!" -Sky Sternberg

Lovisa Arkevid



Namn: Lovisa Arkevid
Ålder: 16år 16juni
Tidigare skola: Navesta, musikklass
Instrument: Sång och piano
Favoritfärg: röd (syns på min tröja)
Plats vid köksbordet: högra hörnet
favoritmat: skolmaten

Lovisa är en kul tjej, med mycket energi! hon skrattar högljudt och mycket när hon drar ett skämt. Lovisa har en speciell fallenhet för matematik, hon räknar redan matte B, där hon glänser med sina djupgående kunskaper, Nisse gillar henne starkt. På fritiden spelar hon handboll och går i kyrkan, det verkar hon tycka är väldigt roligt! Vi säger bara: lycka till med dina matcher och gudstjänster och så vill vi hälsa kram till henne också!

/ the skvallerliga


Ivan Albihn

IVAN

Namn: Ivan Albihn, först på klasslistan!
Ålder: 16 år, 14oktober
Instrument: Elbas och Kontrabas
Bilddagbok: mendozacheers
Favoritmat: Skolmaten
Favoritfärg: Blå, det ser ni genom att kolla på min tröja!
Favvojeans: med fickan på utsidan!!
Favoritklass: ES1C

Ivhan Albihn är en gosse med all möjlig humor, framförallt på kulturhistorian då han kan glänsa med sina kunskaper, som han för övrigt har skaffat sig på Waldorfskolan, där man icke serverar kött till maten! Ivan Albihn han ställer alltid så otroligt nödvändiga frågor: På våran nollning ville han absolut jätte supergärna ha en "dumstrut", vilket alla andra fruktade mer än döden. Det var alltså Ivan! TACK OCH HEJ LEVERPASTEJ! // skvallertjejs

måndagsnytt

Paret som alla snackar om har nu gått ut med svaret på den fråga vi alla vill ha besvarad! ;) ja! det är nu officielt SANT. DE ÄR NU ETT PAR!



XOXO /skvaller med S


The days are like the wind, just blowing away.

HEjsan kära klass!
Igår bjöd våra treor på underbara terminsuppspel. Man kan inte annat än att bli imponerad av alla sångare, gitarrister, trummslagare, pianister o.s.v..
Själv tyckte ja att det var oerhört roligt att se =) och ja hade mina favoriter!!! men somsagt så ska alla våra treor vara jättenöjda med sina framföranden.

-Det har nått mitt öra att våran BEA nästan dog när hon hörde mr. HASSLE, en liten crush kankse?! hehe jo minsann simon kan och om jag inte minns fel så har han även kunnat få vissa andra ur våran klass att falla. kankse på grund av denna omänskligt underbara röst?! vem vet!!'

Klass ES1c har julpyntat elevrummet förfullt nu, på senaste tiden har man kunnat se malin, när hon hängde upp Jättejulgranskulan i taket, hanna när hon sprang runt borden med glitter eller tove som smög in en gose-tomte i fönstret.
Jag säger då det!, fortsätt jobba classmates. är det julpynt våra treor vill ha så är det JULPYNT dom ska få.



pussochkram // skvallerdam

love is in the air [lavv is in de geer]

UPPDATERING I FORM AV BILDBEVIS.



Kan detta vara klassens nya diskreta par eller är det bara en form av nära vänskap?! ..  bara tiden kan utvisa detta faktum.  vad tror ni andra i familjen?!

 T. &  J.


 

ni vat att ni hatar mig ;) xoxo // skvallergirl

JULEFRID.

Julstämmningen börjar äntligen infinna sig här på Kristinaskolan.. kankse är det så att även kärleken smyger sig in till vissa med de kalla vintervindarna?! dags att hänga upp misteln, hihi!

puss i vinterkylan // skvallerflicka


RSS 2.0