jul, jul, strålande jul!

HALLLLOJ!
Det rär första advent idag, söndag, vilken trevlig dag! :D
För övrigt har det kanske hänt ovanligt lite och mycket den senaste veckan.
- Kristina har fyllt 40år, för utomstående är kristina en SKOLA och ingen elev! Det firades i alla fall med riktigt pangpang med trummor i träd och på skylift. Inte nog med det, Dogge Doggelito snackade konstigt bakom kulisserna, även på scen faktiskt, då han inte kunde uttala ett enda efternamn .. typ. På kvällen blev det att fira på Hörsalen istället, även det var lite kul. Ungar som sjöng rapphöna och så och så.

- I Torsdags var det öppethus och massa nior kom och lyssnade på, även detta, en lyckad "konsert". Alla var rentutsagt SKITBRA! hoppas vi lockade till oss några ungar!

Annars då, det är långhelg, underdunderbart! kompledigt kallas det vi har imorgon! men och andra sidan är det många som missarsina instrumentlektioner såhär inför terminsuppspelet. Babes, glöm inte att plugga inför engelskan och göra alla loggar. haha PUSSSSS

/////// skvallergirl!

Käraste 2an Eleonor

Nu har jag precis fått nys om det senaste kring våran lilla Eleonor.

Hon har nämligen i ett uttalande i kristinaskolans datasal nämt att hon dels är porrig och att hon helt ärligt sa att hon minsann trodde att man blev utveklingsstörd om man hade sex med mera än 3 partners, Det var tydligen också därför hon själv är som hon är...  Nu vill jag inte att folket här på Kristina ska vända sig emot Eleonor på något sätt  då jag menar att omtanke kankse är det ända som hjälper i fallet! Hon blir glad av fina kärleksbrev och berättar att hon redan har fått ett dussin av Heiborn...

Keep up the good woorking E.

god morgon, god middag, go' kväll!

hellu our dearest friends!


- här har vi det senaste, hetaste och sexigaste skvallret just nu kanske!? vad vet vi?

<3 lite love in the air ?!, vi har fått nys om att våran kära Jacob har hittat sin stora kärlek omnämd som "ängeln".. vi kan nog gissa oss till vem denna lyckliga?!  tös är.

<3 vi har också hört att våran kära juliapulia har lite pirripirr i magsäcken, ho ho ho!

<3 och så tänkte vi bara påpeka att calle spräckte något i sin övningslokal i motala och är allmänt depp. det ni!? vill ni veta mer? ring till calle 0707477776!

<3 något mer var det, ida håller på och flyttar sitt liv till ett nytt hus. inflyttningsparty? när då? säger man bara. Det sägs ocksåatt det nya huset har Pool =) POOLPARTY i sommar är självklarhet! så börja kolla efter bikinis och badbrallor redan idag för vilka vill inte se bra ut inför klassen?!

SKÄRPNING och vi hoppas inte behöva säga till något mer om frånvaron på historiàn!!! Tjäder kan bli ledsen!!

mvh // skvallerkärringarna med stort S

Joy to the world!

Tjenixen där! Allt väl? Tänkte att idag är en ny dag, också en ny bloggdag. Vi har förjävligt massa skit på schemat, som till exempel en alldeles speciell "reader's log", ett argumenterande tal om något man har valt själv, till exempel att man inte ska äta, kulturhistoria, jäkla medeltid säger jag bara. hm, vad mer? ett engelskaprov närmar sig också. fyfasiken. Inte minst terminsuppspel som alla går och hackar tänder för. AAH! Sen har vi ju öppet hus i veckan också, oj oj oj!" vad det händer och fötter här alltså.

Jag hoppas att alla skolkersesteter och även ambitiösa esteter sätter sig och pluggar. eller nä, det hoppas jag nog inte. MOHAHAH! fan, det är kväll. sov goott mina älsklingar, hoppas ni inte är så stressade!?

kramar och bananer från en skvallerkärring!

Trevlig helg!

Nu har nästan en hel helg gått!. klassen har varit på alla möjliga håll... några i mjölby, några i katrineholm, några i linköping, några i norrköping och en i riga! imorgon är det altså återsammling, som förövrigt ska bli kul då man får träffa alla gooosiga es1c are igen <3

nu tänkte jag bara skriva lite om hur det är att gå i VÄRLDENS BÄSTA klass! (en måndag)
- man vaknar på morgonen, seg som alltid. sen kommer man på justdet vi har världens bästa klass och då är det inte lika svårt att hoppa upp ur sin säng.
- man rusar till bussen/tåget/cykeln för att inte komma försent till skolan.
- väl i skolan möts man av såväl glada ansikten som mysiga kramen av våran Carl Hellman som nog kan skrivas som klassens kramgoaste. =)
- ibland om det är måndag börjar vi med historia, vi har torraste läranen, men det gör inget för vi små söta 1or sitter och småpratar om allt som har hänt under helgen, och om vi har tur så får vi sluta hela 5 minuter tidigare, vilket har hänt högst en gång.. :P,
- några springer till gemun, också en ganska mysig lektionstimma, då vi är uppdelade i små grupper. mysighetsnivån är ju olika beroende på olika lärare men i största allmänhet är den på 9,9 ;).. några har gemu timman efter!
- förmiddagen bygger på såväl egna lektioner Gitarr/piano/sång/fiol o.s.v. som håltimma och lunch.
- vi sammlas åter igen kl 13.05 för att ha kör i i bästa fall 304. och ibland har vi gemensam kör med både våra kära 2or och 3or. 
- Sista lektionen, kultur historia. vi har sylve vilket gör att kuhi lektionerna faktiskt kan bli både roliga och givande, vi sitter på bestämmda rader och alla flammsar lite smått med sin/sina bänkgrannar. sen slutar vi!
- Tillbaka på kristina efter att vi har slutat är lite av ett måste, det är först nu vi hinner umgås på riktigt. Vissa ambitiösa själar springer direkt och bokar sig ett övningsrum och övar!. vissa drar sig mot datasalen där cs nalkas och vissa sätter sig i elevrummet, sätter på vattenkokaren och dricker te. Helt plötsligt är klockan 5 och många kommer på sig med att vara hungriga, så då plockar klassens människor (inte alla men många) fram ett nudelpaket och äter i stora muggar!. '

LITE AV EN NORMAL MÅNDAG i ES1c


puss käraste klasskamrater ni är GULD ha en förstsatt mysig hösthelg.





//kärvänliga skvallerkärringar!

ännu en ny dag!

okej ungdomar! nu har vi nyheter så det smäller om det!
kanske visserligen bara en STOR!

- vi har varit på en med mina ord .. Usel konsert! med dansarna här på de geer, år två. det ända som var någorlunda bra var den faboulöst snygga manliga människan där inne. trummorna var väl också ganska bra enligt vissa som heter jonathan! nu står vi på kö för denna gosse, kanske funderar på att skriva en lista? aja! som jag har förstått så är visst JULIA först i kö följd av MALIN, JENNY, LINNEA och sist IDA, för hon har vissa virus/handikapp som gör att hon måste vara sist! dessutom är hon bra på att trösta efter alla dessa dissar, mohahah. Så du snygga mandansare, om du ser detta ´hör av dig till JULIA på 0735055980 ;-) hahaha! förövrigt vill vi bara säga keep up the good working classmates...

mvh SKVALLERKÄRRINGARNA

Hello my darlings!

Hur är det, vad tycker ni om våran brillianta idé? vi kreativa själar är mycket nöjda med detta. vi tänkte börja med att uppdatera er lite smått så här
UPDATES:


- det ryktas om en fest imorgon, dagen före studiedagen, ledigheten, i calles lilla minimini etta! hur ska detta sluta? det återstår att se ..!

- Nu är det såhär att vi i skvallerpatrullen har hört lite kvitter! det har tydligen varit ett "sort" av förhållande mellan två själar på kristina, Om det nu är sant?!... För det kan det väll inte vara?!... OTIPPAT aja, vi LUSKARE i klassen ska gå till botten med detta faktum... räkna med uppdatering. ;)

- Vi vill förövrigt tacka våra mktmkt duktiga vänner som gjorde en jättefin lunchkonsert idag =) tipptopp på er

- vi har också uppfattat att närvaron under vissa lektioner kan bli bättre!!. bla. EOS och IDROTT, förtusan ungar, skärp er!
- inte nog med det, vi har också hört att en viss borDell nästan somnade på ensembleuppspelet! aj aj aj! VAD GÖR DU PÅ NÄTTERNA!?!



vi ses i 211 ;)
puss och kram från SKVALLERKÄRRINGARNA!

Välkommen till ES1cs blogg!

DET HÄR KÄRA VÄNNER ÄR BLOGGEN OM LIVET I KLASS ES1c PÅ DE GEERGYMNASIET I NORRKÖPING, VI DELAR MED OSS AV SKVALLER INTE MINST FRÅN KRISTINASKOLAN, NYHETER OCH KLASSLIVET HELT ENKELT. HAHAHAHA!

RSS 2.0