Malin Berglund



Namn: Malin Berglund
Ålder: 16 år den 12 mars, fyller snart!
Favoritfärg: beige (det ser ni på min tröja)
favoritplats att ta egobilder på: framför en webcam i mitt rum!
favoritläppglans: det med lite glitter i, desto mer desto bättre
intrument: sång och piano.

Malin är en glad och go linköpingsbo! hon rimmar så gott hon kan, innan jul när vi hann. hon gillar partyn och partytrick. och när hon sjunger får man en liten kick! hon till oss deeptalket gav, det har vi mycket nytta utav! malin är en härlig grej och en toppentjej!

/ ZsKvAlLeRgIrLSSSS


nU ÄR DE DAX, vi är redo, vi är HÄR

Vi vet med oss att vi har varit hemskt dåliga på just attt uppdatera! men vi har haft lov. NU är vi tillbaka mer laddade än någonsin.
Här får ni det ni vill ha!

nyheter, nyheter, nyheter!

- Ett par har bildats!, sanna musikesteter, ännu är de "inofficiella" men för att ni ska ha något att klura på tills det når offentligheten så vill jag bara säga att paret det rör sig om inte är HELT otippat!!!

- Som vi nämde när vi hade startat bloggen så hade det nått våra öron att det hade förekommit ett förhållande! om det var sant vill säga! det har nu besannats att ryktet endast var ett rykte alltså inget mer eller mindre!!

/// pusss S.


Lisa Bennerhed

lisa

Namn: Lisa Bennerhed
Ålder: 16, den 29 december
favoritfärg: vit (ser man på tröjan)
favoritinstrument: säckpipa
hemlig kompis: spöket laban
instrument: sång och piano


Lisa Bennerhed tjejen som får flest av killarna i klassen på fall!
Vi förstår detta faktum då hon är en pärla. HOn är från staden bed stort B, (boring) Katrineholm och hon älskar staden mer än någonting annat. När hon blir stor så ska hon bosätta sig i ett rött hus med vita knutar utanför katrineholm med sina sex barn och tre hundar. Hennes favoritnamn på barn är: sigfrid, Gösta, Meldered, Lars-Ivar och Birgitte.
Vi önska lisa lycka till i hennes liv! PUSSS

// s k v a l l e e r       m e d     ZZZZ

RSS 2.0