Trevlig helg!

Nu har nästan en hel helg gått!. klassen har varit på alla möjliga håll... några i mjölby, några i katrineholm, några i linköping, några i norrköping och en i riga! imorgon är det altså återsammling, som förövrigt ska bli kul då man får träffa alla gooosiga es1c are igen <3

nu tänkte jag bara skriva lite om hur det är att gå i VÄRLDENS BÄSTA klass! (en måndag)
- man vaknar på morgonen, seg som alltid. sen kommer man på justdet vi har världens bästa klass och då är det inte lika svårt att hoppa upp ur sin säng.
- man rusar till bussen/tåget/cykeln för att inte komma försent till skolan.
- väl i skolan möts man av såväl glada ansikten som mysiga kramen av våran Carl Hellman som nog kan skrivas som klassens kramgoaste. =)
- ibland om det är måndag börjar vi med historia, vi har torraste läranen, men det gör inget för vi små söta 1or sitter och småpratar om allt som har hänt under helgen, och om vi har tur så får vi sluta hela 5 minuter tidigare, vilket har hänt högst en gång.. :P,
- några springer till gemun, också en ganska mysig lektionstimma, då vi är uppdelade i små grupper. mysighetsnivån är ju olika beroende på olika lärare men i största allmänhet är den på 9,9 ;).. några har gemu timman efter!
- förmiddagen bygger på såväl egna lektioner Gitarr/piano/sång/fiol o.s.v. som håltimma och lunch.
- vi sammlas åter igen kl 13.05 för att ha kör i i bästa fall 304. och ibland har vi gemensam kör med både våra kära 2or och 3or. 
- Sista lektionen, kultur historia. vi har sylve vilket gör att kuhi lektionerna faktiskt kan bli både roliga och givande, vi sitter på bestämmda rader och alla flammsar lite smått med sin/sina bänkgrannar. sen slutar vi!
- Tillbaka på kristina efter att vi har slutat är lite av ett måste, det är först nu vi hinner umgås på riktigt. Vissa ambitiösa själar springer direkt och bokar sig ett övningsrum och övar!. vissa drar sig mot datasalen där cs nalkas och vissa sätter sig i elevrummet, sätter på vattenkokaren och dricker te. Helt plötsligt är klockan 5 och många kommer på sig med att vara hungriga, så då plockar klassens människor (inte alla men många) fram ett nudelpaket och äter i stora muggar!. '

LITE AV EN NORMAL MÅNDAG i ES1c


puss käraste klasskamrater ni är GULD ha en förstsatt mysig hösthelg.





//kärvänliga skvallerkärringar!

Kommentarer
Postat av: olinnnnnnnneéeaaaanZ

då vet man, tänkte jag. det stämmer inte på mig och det stämmer väl i och för sig in på de flesta. kysssZar

2008-11-23 @ 14:46:59
Postat av: tove^^

guuud vad sött..you are the best

(men måste påpeka att nog kanske carne ligger på en potenciell 1:a plats som kramgoaste..iaf en mkt upcomming 2:a)

2008-11-26 @ 16:58:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0